Professionele videoproductie

Persoonlijke begeleiding en coaching bij jouw video

Verloop van je videoproductie

Voorbereiding

Na het eerste contact geef je aan ons door welke soort video je wilt opnemen en wat je wilt bereiken. In een persoonlijk gesprek onderzoeken onze marketing- en communicatieadviseur en audiovisueel vormgever met jou de inhoud, tekst en (visuele) uitwerking. Deze professionele begeleiding is uniek en het beste startpunt voor een effectieve video als onderdeel van je marketingmix.

Script

Op basis van het persoonlijke gesprek zetten de marketing- communicatieadviseur en audiovisueel vormgever je inhoud om in een script. Hierin staat jouw boodschap met de gesproken tekst en de beelden die daarbij worden geschoten. Dit script is de handleiding voor ons productieteam en waarborgt je doel en inhoud.

Productie

De productie bestaat uit de pre-productie, de productie zelf en de post-productie. Met de pre-productie bepalen we de datum van opname, de locatie, de apparatuur en de mensen die in beeld komen. Tijdens de productie van de opname word je persoonlijk begeleid door een regisseur en een cameraman. Zij helpen je alles uit je opname te halen.

Publicatie

Tijdens de post-productie monteert de audiovisueel vormgever de beelden volgens het script. Na deze inhoudelijke montage is er een moment van feedback voor eventuele wijzigingen. Tijdens de eindmontage wordt de video afgemaakt en worden titels, logo en eventuele animaties, effecten en snijshots toegevoegd. Je krijgt de video toegestuurd voor jou om vrij te publiceren op de media in je marketingmix.

Tariefbepaling op maat

Elk product, dienst of bedrijf is uniek. Na het eerste contactmoment kijken wij hoe we ons aanbod voor jou het aantrekkelijkst kunnen maken.

 

CommentIcon  Bel mij terug:

 

Telefoonnummer:*

Voornaam:*

Achternaam:*

Bericht:

Ik wil ook de laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen van Ben Ik In Beeld.