Wij brengen je in beeld

Video’s met passie, persoonlijkheid en pit

De kracht van videomarketing

Video is het krachtigste medium om jouw persoonlijkheid aan jouw product, dienst of bedrijf te binden. Het is de meest natuurlijke sociale marketing tool en heeft de hoogst emotionele impact op je klant. Een korte krachtige prikkel waarmee je een blijvende verbinding legt met je klant.

Wij leggen jouw passie en persoonlijkheid voor jouw product, dienst of bedrijf vast in een persoonlijke video.

Teamfoto

Team van professionals

Allemaal op onze eigen manier een passie voor video en camera.

Aernoud Florijn

Aernoud Florijn

Oprichter

Met zijn enthousiasme voor spreken voor publiek en zijn interesse in alles wat met camera te maken heeft is Aernoud jouw motivator en inspirator. Hij weet alles te vertellen over videomarketing en haalt als regisseur alles uit je video-opname.

Erna Beenakker

Erna Beenakker

Regisseur

Erna is een ster in persoonlijke coaching en is daarom jouw rust- en ankerpunt achter de camera. Als regisseur ondersteunt ze je tijdens je opname en bewaakt ze scherp je boodschap door je de juiste kant op te sturen.

Frits Jansma

Frits Jansma

Regisseur en trainingsacteur

Als voormalig soapacteur en huidig trainingsacteur weet Frits als geen ander hoe je je voor een camera gedraagt. Hij helpt je je authenticiteit te bewaren en geeft je advies over camerawerk.

Rob Vriens

Rob Vriens

Tekstschrijver

Rob is theaterregisseur en docent binnen theatervakopleidingen en zo ervaren in het schrijven van pakkende teksten en speeches. Jij vertelt hem je verhaal, hij geeft je de juiste woorden terug.

Timmie Ng

Timmie Ng

Cameraman en audiovisueel vormgever

Met zijn nieuwste ervaringen in audiovisueel werk en passie voor creatieve videoproducties brengt Timmie je video naar een hoger niveau. Hij ontzorgt je van alle technische zaken zodat jij je kan richten op je inhoud.

Clementine van Meer

Clementine van Meer

Marketing- en communicatieadviseur

Clementine is onmisbaar voor een treffende en authentieke videoproductie. Door haar werk in marketing en communicatie weet ze jouw identiteit door te vertalen in een krachtige samensmelting van tekst en beeld.